Često postavljana pitanja

Obzirom da ste tamburaški sastav, svirate li i tamburaške pjesme?

Naravno. Harmonija je specifičan „2 u 1“ sastav koji tijekom eventa, svadbe ili klupske svirke pokriva širok repertoar zabavne domaće i strane glazbe, te tamburaške glazbe.
Narodnu glazbu NE sviramo.

Što pijete tijekom večeri/svirke?

Naš posao shvaćamo ozbiljno i mladencima, posjetiteljima klubova i raznih eventova želimo pružiti najbolji party ikad pa u skladu s time članovi Harmonije ne konzumiraju alkohol. Na taj način zadržavamo profesionalnost i obzir prema našem klijentu tokom cijele večeri.

Nudite li i rasvjetu i dodatne efekte tokom vjenčanja?

Harmonija ima svoju standardnu rasvjetu kojom osvjetljavamo pozornicu i band, kao i manji dio podija, ali ne posjedujemo profesionalnu rasvjetu i efekte. No, ukoliko imate potrebe za takvim uređenjem svadbene svečanosti, možemo Vam preporučiti naše partnere.

Vodite li program svadbe?

Da. Harmonija ima iskustva u vođenju protokola svadbene večere te smo u nekoliko navrata vodili protokol i na engleskom jeziku. Volimo jednostavnost bez dugih govorancija ili neukusnih igara.

Svirate li prve plesove?

Da. Ukoliko pjesma koju mladenci odaberu već nije dijelom našeg repertoara potruditi ćemo se istu uvježbati do savršenstva prije same svadbene svečanosti 😉 Ukoliko nemate ideje koju od pjesama odabrati za ovaj trenutak slobodno zavirite u rubriku našeg repertoara „Prvi ples“ gdje smo izdvojili pjesme koje na najljepši način pričaju o ljubavi.

Ima li glazbenih želja tijekom svadbene svečanosti?

Harmonija detaljno dogovara protokol i repertoar pjesama sa mladencima prije same svadbene svečanosti, a postoji nekoliko razloga zbog kojih ne sviramo želje gostiju:

  1. NE sviramo glazbene želje iz obzira prema najvažnijem danu naših mladenaca jer postoji mogućnost da se želje ne uklapaju u sam repertoar ili želje istih
  2. Nemoguće je udovoljiti svim željama i ukusima gostiju pa želimo izbjeći efekt „jukeboxa“ na svadbenoj svečanosti.

Želje možemo odsvirati samo i isključivo ukoliko to zatraže ili odobre mladenci.

Koliko vam traju stanke između setova na svadbenoj svečanosti?

Mnogi mladenci i gosti često komentiraju kako nas je potrebno tjerati sa pozornice jer imaju dojam da neprestano sviramo, ali naša tajna jest činjenica da smo mi najsretniji kad smo na pozornici tako da su naše stanke kratke (15-20 minuta).